Uw contactlenzen online reserveren

1. Zoek zelf contactlenzen uit

Surf door de winkel, in de categorie Contactlenzen, en klik op het gewenste product. Dit verschijnt dan in het groot, met de optie het bestelproces te beginnen.

2. Volg het bestelproces

Nadat u op “bestelproces starten” geklikt hebt, begint het bestelproces. U wordt naar de bestelpagina geleid, waar u moet aangeven of u al een klantenaccount hebt of dat u als klant zonder bestaand account er een wilt aanmaken. Indien u reeds in het bezit van een account bent, hoeft u slechts de door opticien André Fisch op uw klantenkaart vermelde toegangsgegevens in te voeren onder “Bestaande account”. Na een klik op “Aanmelden” wordt u dan rechtstreeks naar de laatste etappe van het bestelproces geleid. U ziet een korte samenvatting van het door u gekozen product en uw door opticien André Fisch verstrekte dioptriewaarden. Met een klik op “Bestellen” rondt u de bestelling af.

Indien u nog geen klantenaccount hebt, kunt u middels “Nieuwe account aanmaken” er meteen een aanmaken. Voer hiertoe de benodigde gegevens in, inclusief uw dioptriewaarden. Na een klik op “Account aanmaken” wordt een bevestigende e-mail naar het door u opgegeven adres gestuurd. Klik op de hierin vervatte link om uw account te activeren en naar uw besteloverzicht te gaan. Hier ziet u een korte samenvatting van uw gegevens, inclusief uw dioptriewaarden. Met een klik op “Bestellen” rondt u het bestelproces af.

3. De bestelling is verstuurd, wat doe ik nu?

Wij ontvangen uw bestelling en maken deze voor u klaar. Wij komen binnen 48 uur bij u terug om de bestelling te bevestigen en u mee te delen hoe lang de levering zal duren. Zodra het product binnen is, ontvangt u een e-mail op het door u opgegeven e-mailadres.
U kunt dan binnen 2 weken in onze winkel de contactlenzen afhalen en betalen.

> NAAR ONZE ONLINE CONTACTLENZENWINKEL