ONZE KNOWHOW

ALS WARE PROFESSIONALS IN HET DOMEIN VAN HET ZICHT, ZETTEN WIJ ONS IN ONZE WINKEL IN BRUSSEL VOLLEDIG IN VOOR HET ZICHTCOMFORT VAN ONZE KLANTEN.

Volgens deze filosofie werken wij uitsluitend samen met wereldwijd befaamde laboratoria zoals Zeiss, Essilor, BBGR en Nikon. Zo kunnen wij aan onze klanten oftalmologische glazen bieden die gemaakt zijn volgens de nieuwste spitstechnologieën. De kwaliteit van deze lenzen wordt des te meer verhoogd door de meerlagige behandelingen die specifiek zijn voor elke fabrikant: een verhardende coating voor krasbestendigheid, een reflecterende behandeling en UV-filters, fotochromatische glazen, simpele glastinten of gepolariseerde glazen. Wij realiseren alle montages zelf in ons atelier in Brussel.

ZICHTONDERZOEKEN

Met het ZEISS Video Infral systeem (nauwkeurig tot op 1/10de mm)

  • Uw gezicht wordt gefotografeerd met een natuurlijke en spontane uitdrukking.
  • De beelden en de gegevens worden doorgegeven aan het computersysteem dat ze verwerkt.
  • Zo bekomen we de exacte gegevens die onontbeerlijk zijn voor de realisatie en de plaatsing van uw glazen in uw brilmontuur.
  • Ten slotte worden uw glazen met buitengewone precisie in het brilmontuur geplaatst.

Resultaat: een uiterst comfortabel zicht!

ONZE ONLINE DIENSTEN

ONLINE RESERVERING VAN EEN BRIL

In onze webwinkel vindt u een groot aantal van onze producten. Kies uw brillen, reserveer ze en kom ze gratis en zonder aankoopverplichting passen in onze winkel in Brussel. U hoeft echt geen enkele betaling te doen op het moment dat u uw gratis online reservering boekt!

Naar onze brillen.

ONLINE BESTELLING VAN CONTACTLENZEN

Wenst u in alle rust bij u thuis uw contactlenzen te bestellen? Geen probleem! Dankzij ons nieuwe online bestelsysteem kunt u op elk moment, 24u/24u, de contactlenzen bestellen die u verkiest. Vervolgens kunt u ze in onze winkel in Brussel komen halen.

Naar onze contactlenzen

DIENSTEN

WIJ BIEDEN U EEN PERSOONLIJKE CONSULTATIE IN EEN HEEL AANGENAME SFEER.

Onze dienstverlening heeft een uitstekende reputatie die wij keer op keer, klant na klant, willen waarmaken. Marie-Rose en Francis verenigen optometristen, opticiens en adviseurs onder één dak. Samen staan ze voor u klaar voor elk verkocht product om u volledige voldoening te garanderen.