GESCHIEDENIS

IN 1886 OPENDE ANDRÉ FISCH ZIJN OPTIEKZAAK IN DE BEURSSTRAAT NR. 34 IN BRUSSEL.

In de loop der jaren groeide onze zaak uit tot een ware referentie in het domein van de fijne optiek: het rijke erfgoed van het verleden werd aangevuld met tal van technische innovaties. Deze hebben ertoe bijgedragen dat onze klanten ons trouw blijven en ons al hun vertrouwen schenken.

Ons jarenlang bestaan steunt op deze drie pijlers:

  • TRADITIE
  • KWALITEIT
  • TECHNISCHE KNOWHOW

In 1978 openden we onze nieuwe optiekzaak, in de Luxemburgstraat in Brussel. Vanaf 1997 centraliseren wij hier al onze activiteiten. Onze troeven: Onze klantenparking, vlakbij onze winkel en in hetzelfde gebouw (zie toegangsplan), onze rechtstreekse online reservering van brillen en contactlenzen.

FILOSOFIE

WIJ HEBBEN ER ALTIJD AL NAAR GESTREEFD OM VAN ONZE ZAAK NIET ALLEEN EEN PRACHTIGE OPTIEKZAAK IN HARTJE BRUSSEL TE MAKEN, MAAR OOK OM DANKZIJ STIJL, KWALITEIT EN SERVICE EEN ERKENDE REFERENTIE IN ONS VAKGEBIED TE ZIJN.

Dit willen we bereiken door ons dagelijks in te spannen om een beroepsvisie te ontwikkelen, waarin optiek en mode worden verenigd om elke klant volledig tevreden te stellen. Een bril maakt wezenlijk deel uit van een manier van leven. Vandaag is de aanschaf van een tweede bril dan ook geen voorrecht meer, want mensen stemmen hun brilmontuur graag af op hun outfit of ze veranderen graag hun look. Breng een bezoek aan onze winkel in Brussel en u zult aangenaam verrast zijn door alles wat wij u kunnen bieden. Tot ziens!